Menu

eitje ansjovismayonaise 3,50

brood met boter 4,50

‘buuren’ geitenkaas met kweepeer 11,50

gepofte knoflook met toast 7,50

salami 9,50

blikje olijven gevuld met ansjovis 5,-

blikje sardines met ingelegde rode ui 14,50

toast sobrasada 10,-

paté de campagne met abrikozen en mosterd 12,50

padrons met paprikaboter en sinaasappel 10,-

rosbief met ricotta salata en appelkappers 15,-

gekonfijte prei met dukkah, basilicumvinaigrette en ei 14,-

gamba’s met anchoïde en gremoulata 18,-

aubergine met lavas, gekonfijte gember en kervel 14,-

gebakken zeebaars met boterbonen, tomaten dashi en snijbiet 17,-

kwartel met jus de volaille en bieslook 18,-

knolselderijvelouté met geroosterde spruiten, pompoenpit en radicchio 15,-

olijfoliecake met lazuli 10,-

chocolademousse met gemberroom 7,50

OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m zaterdag: 17:00
zondag: 16:00

1e Looiersdwarsstraat 15
1016 VL Amsterdam
T +31203348578
barparryamsterdam@gmail.com