Menu
eitje ansjovismayonaise 3,50
brood met boter 4,50
‘buuren’ geitenkaas met kweepeer 11,50
gepofte knoflook met toast 7,50
salami 9,50
blikje olijven gevuld met ansjovis 5,-
blikje sardines met ingelegde rode ui 14,50
toast sobrasada 10,-
paté de campagne met abrikozen en mosterd 12,50
padrons met paprikaboter en sinaasappel 10,-
rosbief met ricotta salata en appelkappers 15,-
gekonfijte prei met dukkah, basilicumvinaigrette en ei 14,-
gamba’s met anchoïde en gremoulata 18,-
aubergine met lavas, gekonfijte gember en kervel 14,-
gebakken zeebaars met boterbonen, tomaten dashi en snijbiet 17,-
kwartel met jus de volaille en bieslook 18,-
knolselderijvelouté met geroosterde spruiten, pompoenpit en radicchio 15,-
olijfoliecake met lazuli 10,-
chocolademousse met gemberroom 7,50
