Afhankelijk van wat voor moois we op de markt tegen komen wisselt ons menu met de seizoenen mee.
Menu
eitje ansjovismayonaise 2,50
salami 8,50
kobunder met kweepeer 10,-
gepofte knoflook met toast 6,50
gerookte ossenworst met onze mosterd 9,50
toast sobrasada 10,-
olijven in rode vermouth 6,50
blikje sardines met ingelegde rode ui 12,-
prosciutto d’Osvaldo 11,-
gerookte haring met piccalilly 10,50
ingelegde tomaat, zeekraalaïoli en pangrattato 11,50
kalfstartaar met oestermayonaise en polder parmezaan 13,50
courgette met tofu en salsa verde 9,-
gebakken bonen met aardappel, rozemarijn en gember-chili-olie 10,50
aardpeer met feta muntvinaigrette en pompoenpit 9,-
geroosterde rode biet met linzen, dukkah en crème fraîche 10,50
olijfoliecake met lazuli 8,50
chocolademousse met gemberroom 6,50