Afhankelijk van wat voor moois we op de markt tegen komen wisselt ons menu met de seizoenen mee.
Menu
eitje ansjovismayonaise 2,50
salami 8,50
horstbrande met kweepeer 10,50
gepofte knoflook met toast 6,50
gerookte ossenworst met onze mosterd 9,50
toast sobrasada 10,-
olijven in rode vermouth 6,50
blikje sardines met ingelegde rode ui 12,-
devilled makreel met piccalilly 10,50
ingelegde tomaat, zeekraalaïoli en pangrattato 11,50
gebrande prei met hollandaise en daslookolie 9,-
porchetta met gerookte haring en bleekselderij 14,50
aardpeer met feta muntvinaigrette en pompoenpit 9,-
mosselen met gegrilde paprika en crème fraîche 11,-
tuinbonen, rozemarijn, linzen en gekonfijte citroen 10,50
olijfoliecake met lazuli 8,50
chocolademousse met gemberroom 6,50